O nama

Stabilan oslonac našim poslovnim partnerima

Visoki standardi kojima težimo i ozbiljan pristup poslovnim zadacima od kojeg ne odstupamo, omogućili su nam da postanemo ekskluzivni uvoznici kućnih aparata, ručnih i baštenskih alata brenda ISKRA za Srbiju. Isto poverenje stekli smo i od brenda SAL, poznatog u audio svetu, kao i proizvođača kučne elektronike HOME, čiji smo zvanični predstavnici, odnosno uvoznici. Posebno smo ponosni na lansiranje sopstvenog brenda PROSTO 2011. godine sa blizu 400 artikala i nezaustavljivim trendom konstantnog proširivanja asortimana. Osim ekskluzivnog zastupanja poznatih robnih marki i svog brenda, veliki deo artikala u našoj ponudi uvozimo od poznatih distributera iz zemalja Evropske Unije i Azije, od kojih novi kontigenti robe pristižu svake treće sedmice u mesecu, što znači da posedujemo svoj, stabilan, lager koji garantuje uvek i lako dostupan asortiman svima.

Više od dve decenije poslovanja!

Od nastanka ideje i postavljanja osnove današnje kompanije prošlo je više od 25 godina. Višedecenijsko iskustvo, verovanje u načela korektnih poslovnih odnosa, preciznost i tačnost kao vrednosti bez alternative, vise od 20 godina čine Elementu prijateljem modernog doma i pouzdanim partnerom na poslovnom nebu Srbije. Tokom godina postojanja, izgradili smo imidž pouzdanog partnera i stekli poverenje saradnika, što kroz konstantno unapređivanje i usavršavanje uspevamo da održimo na najvišem nivou.   Izgrađena na temeljima male firme identične poslovne orijentacije, Elementa je od samog starta bila okrenuta ka uvozu elekronike od evropskih distributera.  Vremenom, širenje inicijalnog poslovnog modela postalo je realna mogućnost, ali i potreba, te smo krug našeg poslovanja vrlo brzo proširili i usmerili ka dalekom istoku -  tržištu sa ogromnim potencijalom, najpre zbog trenda rapidnog ekonomskog rasta. Naši novi poslovni koraci su naišli na odličan prijem i vrlo brzo smo ocenjeni kao ozbiljan kandidat za uspostavljanje uspešne i dugoročne saradnje, te su prva partnerstva ugovorena. Danas uspešno sarađujemo sa preko 35 dobavljača sa tog tržišta.

Preko 1800 poslovnih partnera!

Poslovnim partnerima pored, u svakom trenutku dostupnog lagera, dostavljamo kataloge aktuelnog asortimana na godišnjem nivou, konstantno ažurirane informacije i obaveštenja, logističku podršku i brzo realizovanje ugovorenih poslova, što je rezultiralo uspostavljanjem konstruktivne saradnje sa preko 1800 pravnih lica, od kojih njih 1200 sa kojima imamo višegodišnju saradnju na obostrano zadovoljstvo. Smatramo, bez lažne skromnosti, da ove brojke govore u prilog tome da važimo za sigurnog partnera od poverenja, na kojeg je apsolutno moguće osloniti se. Ovaj status smo nedvosmisleno stekli bogatim iskustvom zaposlenih koji beskompromisno pristupaju unapred definisanim zadacima i kroz gotovo savršeno sinhronizovan timski rad osiguravaju odličnu logističku podršku u svakom segmentu poslovanja. Održavanje inicijalne ideje, adaptiranje sa svetskim trendovima i usvajanje novih ideja, omogućili su nam da naše kapacitete lagano širimo, te danas u našem posedu imamo preko 4200 kvadratnih metara skladišnog i kancelarijskog prostora, sa sedištem u Subotici, kao i 2 maloprodajna objekta u Subotici i Beogradu. Uspeh nije slučajnost i zavisi od mnogo faktora. Naporan rad, konstantno učenje i usavršavanje na temeljima ljubavi prema onome što radite naš su recept za velika dostignuća.

Pored pomenutih brendova vršimo katalošku prodaju od svih vodećih proizvođača i distributera iz zemalja EU i dalekog istoka.
Tu, pre svega, napominjemo najpoznatije velike trgovine: